Ok.
Jeg har hatt Nebo noen dagen, og brukt den mye.
Så langt er det en god opplevelse, men jeg har merket at det tar lenger og lenger tid for programmet å «tenke» jo lenger teksten blir. Dette er mer tydelig når jeg skriver engelsk enn når jeg skriver norsk.
Det fungerer ok i små lengder.
Dette begrenser hvor mye jeg faktisk bruker den. Et av problemene er at Nebo er en ensom øy. Når jeg skriver der går det ingen steder - og jeg foretrekker å jobbe i Scrivener.
Du aner ikke hvor happy jeg ble da jeg leste en post i Literature and Latte sitt forum om et tastatur som former håndskrift til skrevet tekst.

Det tok meg hele 5 sekunder å hoppe i det med begge beina.
Jeg er i et nytt Nirvana. Jeg kan skrive med Epleblyanten direkte inn i Scrivener! Strengt tatt can jeg skrive med fingerren oqså. Det funker men blir mye mer flyt med blyanten. Ikke mer vondt i håndleddet på grunn av rar vinkel når jeg bruker tastaturet. Ikke mer klatting av fette fingre på skjermen. Det går nesten like fort som å taste med tastaturet. Mer behagelig er det også. Veldig mye har behagelig. Jeg er overrasket over hvor bra den oversetter kråketærne mine. Imponert! Sa jeg at jeg er imponert?

MyScript har vært der så lenge. Og det tok meg så lang tid å finne det.
Skammens dal er dyp og mørk, men lykkens topp er høy og vid og med en utsikt som bringer gledestårer. Jeg lar dalen være glemt i dette øyeblikket, og ser mulighetene med dette tastaturet.

En reklamefilm som er noe utdatert, den mangler Eplepennen!